deel deze pagina:
     
Ik ben Henk Rothuizen (1949), getrouwd en woonachtig in Capelle aan den IJssel.

Mijn roeping begon bij uitgeverij Gideon in Hoornaar, waar ik kennis maakte met de brede internationale evangelische en charismatische wereld.
In 1978 sloten wij ons aan bij een interkerkelijk bijbelstudiegroepje in Hoogblokland, dat eerst uitgroeide tot een huisgemeente en later tot een moedergemeente voor meerdere gemeenstestichtende activiteiten.

In 1980 kreeg deze gemeenschap de naam Rafaël Hoogblokland (Giessenlanden) en werd ik officieel voorganger van deze evangelisch-charismatische gemeenschap. In een zoektocht om deel uit te maken van een groter geheel kwam ik in 1987 in contact met Jack Hayford en The Foursquare Church, waarna ik een aantal bevriende gemeenschappen vroeg om samen aan te sluiten bij dit kerkgenootschap. In 1988 werd besloten om Rafaël Nederland op te richten, waarvan ik tot 1997 de voorzitter mocht zijn.

In 1998 verhuisde ik naar Rotterdam om daar de Rafaëlgemeenschap The Church On The Way te starten welke met mijn pensioen in 2013 een kerkgebouw kocht in de wijk Kralingen en de naam De Rank aannam.
Vanaf 2001 tot midden 2015 was ik werkzaam bij de Evangelische Omroep waarvan de laatste 8 jaar als Hoofd Nazorg / Geloven Digitaal.

In dankbaarheid mocht ik een aantal boeken schrijven:"Vader, wie ben ik?", "Hier ben ik! - beschikbaar voor het Koninkrijk", Exit, een andere kijk op het hiernamaals en Gods Vaderhart, superfood. Andere boeken zijn als eBook beschikbaar op deze site.

Mijn passie is het best te omschrijven als een passie voor het relationele evangelie.